Tuesday, 16 December 2014

      Assalamualaikum.. Udoh lame bebonor rasenye teman idok bukok blog ni.. Atenyer udoh lupe bende2 ni.. Amaner taknyer skrg ni zaman makin canggih udah ade wassap, wechat, betalk, viber n macam2 lah lagi.. ok.. Ceritanya sekarang aku dilanda kebosanan dan kesedihan. Yelah, dah bosan ofkos le sedih. hehe.. Ade ke macam tu? Ntahla..

      Last day aku sekolah ialah pada 8 nov 2014.. hari tu hari yang paling sedih dalam sejarah form6 aku.. tak mau lah cerita.. bende dah lepas dah jadi sejarah dah pun.. tapi orang kata sejarah mungkin berulang.. lantaklah apa orang nak kata. yang penting sekarang ni, daripada peristiwa2 yang lepas aku belajar untuk menjadi seorang yang lebih matang.

     Tambah pulak sekarang aku dah umur 18 dah.. Takkan nak jadi budak2 macam dulu.. tak macho arr, ye idok? hehe.. Tapi dengar citer aku dah dapat panggilan interview dari giat mara untuk kurusus menjahit tu.. harap2 dapat la kursus tu.. sebab aku kalau boleh taknak cari keje.. aku malu nak jumpa orang2 kat luar sana tu.. tambah2 orang tu aku knal.. ahhh. tidakk.. so, kalau boleh biar aku dapat tawaran tu.. Amin.. sekian.

No comments:

Post a Comment